StayingFit

Bli den bästa versionen av dig själv! En blogg där du får följa med mig på min resa genom vardagen som innehåller mycket träning, matlagning och lite annat smått och gått. Följ mig och min resa till att bli Diplomerad Löpcoach och Eleiko PT så kan jag förhoppningsvis inspirera just dig att bli ditt bästa jag!

Grupplöpning

Kategori: Coachning, Löpning, Träning

Då var det snart helg igen och tiden bara springer iväg. 
Sen sist så har det hänt en hel del och rent träningsmässigt för min egen del så börjar det rulla på igen parallellt med lite renovering av det nya huset. 
 
Jag har nu kommit igång lite smått med grupplöpningen hemma och har hunnit med 2 tillfällen än så länge. Tanken är att fortsätta 1 ggr per vecka framöver. Första tillfället blev backintervaller för dem tappra 2 som hade anmält sig och för dom 4 som var med igår väntade tuffa 10 x 400 meter. Måste säga att jag är imponerad av viljan och kämpaglöden hos samtliga som varit med. 
Hoppad att deras deltagande kan inspirera fler till att anmäla sig i framtiden då man sporras lite mer då där är fler som kan hjälpa till att peppa varandra. 
 
 
 
Snart är det bara 1 månad kvar till PT utbildningen drar igång och jag är riktigt taggad att komma igång. Hoppas den att detta kommer leda till att man får möjlighet att hjälpa andra med sin träning vare sig dom vill toppa formen inför något speciellt eller behöver rehab. 
 
Önskar en fortsatt trevlig torsdag i höstrusket och hoppas att vi ses på grupplöpningen nästa onsdag. 
 
//CN