StayingFit

Bli den bästa versionen av dig själv! En blogg där du får följa med mig på min resa genom vardagen som innehåller mycket träning, matlagning och lite annat smått och gått. Följ mig och min resa till att bli Diplomerad Löpcoach och Eleiko PT så kan jag förhoppningsvis inspirera just dig att bli ditt bästa jag!

En mycket givande helg!

Kategori: Allmänt, Löpning, Träning

  Då var första steget för att bli löpcoach taget. 
I helgen besökte jag Bosön ute på Lidingö och gick kursen Löpkunskap Steg 1. 
Kursen leddes av Carl Norell från Konditionsidrott. 
Och jag kan inte säge mer än att han är en fantastiskt bra lärare och instruktör. Ser verkligen fram emot att få träffa honom igen då han ska köra Löpcoach utbildningen den 3-4 oktober i Halmstad. 
Utbildningen då? jo den gav mig väldigt många matnyttiga tips om hur jag kan förbättra min löpteknik och träningsupplägg inför specifika mål som Göteborgsvarvet med mera. 
Så efter att ha lyssnat på Carl hela lördagen och sen kört hem på söndagen så fick man snöra på sig skorna och ut och springa på måndagsmorgonen. 
Det blev totalt 14 kilometer i distanstempo med fokus på lite detaljer jag inte tänkt på innan. 
Så med massa nya kunskaper och motivation ser jag verkligen fram emot dem kommande utbildningarna jag har inplanerat i höst/vinter. 
 
 
 
 
Med det sagt så kan jag meddela att när jag kom in på gymet i morse så fick jag mig en glad överraskning. 
Den nya delen med lite nya maskiner, teknikstänger m.m hade öppnat. Så även fast man fick ändra i träningen (vill ju testa allt nytt) så fick överkroppen sig en riktig genomkörare idag. 
 
Vi hörs och syns.
/CN