StayingFit

Bli den bästa versionen av dig själv! En blogg där du får följa med mig på min resa genom vardagen som innehåller mycket träning, matlagning och lite annat smått och gått. Följ mig och min resa till att bli Diplomerad Löpcoach och Eleiko PT så kan jag förhoppningsvis inspirera just dig att bli ditt bästa jag!

Äntligen!

Kategori: Allmänt, Coachning, Löpning, Träning

Så då var man äntligen igång med PT-utbildningen. 
Har gått och väntat på detta väldigt länge och det känns skönt att få komma igång. 
Nu gäller det bara för min del att kunna fokusera på att plugga när jag väl ska plugga. Mycket som händer runtomkring med arbete i Malmö och lite renoveringsjobb hemma som även måste få sin tid. 
Men vill man något tillräckligt mycket så ska det nog gå att lösa :)
 
För övrigt så rullar löpgrupperna på, inte riktigt det intresset som jag hoppats på ( kanske folk är lite rädda?) men det gäller bara att jobba vidare och få fler intresserade. Är någon intresserad men inte vågar ta steget för att du inte tror att det är något för dig så är det bara att kontakta mig så kan jag berätta hur det fungerar med grupplöpningen. 
Till våren kommer även ett mycket spännande samarbete att dra igång, men mer om det när allt är "klappat och klart".
 
Min egna träning då? Ja den går väl helt ok. Som jag nämnt innan så är det mycket som pågår och tiden räcker tyvärr inte till alltid, oavsett hur mycket man än vill. Men hinner ändå med så jag klarar mig för tillfället och när väl den praktiska delen i utbildningen börjar så kommer det finnas gott om tid att ta igen förlorad träning. 
 
Med förhoppning av att se fler på onsdagens grupplöpning lämnar jag er för denna gång.
Ha de gott. 
//CN